Fitzroy House
London, England

Fitzroy House, der George Bernard Shaw en gang bodde, ble i 1956 L. Ron Hubbards operasjonsbase og hjemmet til Londonkontoret til Hubbard-assosiasjonen av scientologer internasjonalt.
Nabolaget Fitzrovia, som omgir Londons Fitzroy Square, stammer fra det attende århundret og er berømt som et tilholdssted for mange av Englands mest celebre litterære berømtheter. Fra H.G. Wells og George Orwell til Charles Dickens og Virginia Woolf – Fitzrovia har så og si kunnet fremvise en Hvem er Hvem i britisk litteratur. Den irske skuespillforfatteren George Bernard Shaw bodde i første etasje i Fitzroy Street 37 fra 1881–82, en legendarisk adresse i Scientologis historie.

På slutten av 1956 ble Fitzroy Street 35/37 kjøpt av Hubbard-assosiasjonen av scientologer internasjonalt og tjente som L. Ron Hubbards London-kontor og hovedkvarteret for datidens Scientologi-organisasjoner. Bygningen på fem etasjer omfattet et Hubbard Kommunikasjonskontor for Samveldet, så vel som Scientologi-kursrom og administrative lokaler for Londons og Storbritannias kirker.

Det opprinnelige Hubbard Kommunikasjonskontoret, som lå i første etasje, ble bygd for å fremme Scientologi-religionen mens det holdt Scientologi-dataene og informasjonen «ren og klar». Det var fra dette kontoret L. Ron Hubbards verdensomspennende kommunikasjoner til den raskt voksende religionen ble sendt og mottatt, og der hans Scientologi-artikler og bulletenger ble utgitt.

De fullt oppussede og restaurerte rommene i Fitzroy House viser utstillinger som følger Scientologis vekst i hele Storbritannia, og de milepælene L. Ron Hubbard oppnådde i årene han oppholdt seg i London.

Severdigheten blir besøkt av scientologer for å lære mer om disse milepælene i Hubbards forskning. Den tjener også som møtested for lokale og nasjonale representanter – for å introdusere dem for Scientologi-religionen og L. Ron Hubbards nyvinninger og oppdagelser innenfor områdene rehabilitering av stoffmisbrukere, resosialisering av kriminelle og utdannelse.