Camelback House
Phoenix, Arizona

Oppholdsrom og spisestue i L. Ron Hubbards hus i Phoenix, restaurert med alle møbler, tekstiler og kunst, slik de var da han bodde her og utførte forskningen sin på menneskeånden.
Etter å ha isolert og identifisert menneskeånden i 1952, stiftet L. Ron Hubbard religionen Scientologi. Den første formelle organisasjonen var Hubbard-assosiasjonen av scientologer i Phoenix, Arizona.

Det var her L. Ron Hubbard skrev de første grunnleggende bøker om Scientologi – mer nøyaktig i hans hjem ved foten av landemerket Camelback Mountain i Phoenix. Det var også her han hadde uformelle diskusjoner med studenter fra de sju Avanserte kliniske kursene og de tre Kongressene som han holdt i dette området.

En utstilling i det nå fullt restaurerte Camelback House viser detaljer fra L. Ron Hubbards oppdagelse av det åndelige vesenet som noe som er atskilt fra kroppen og sinnet; hans utforming av det opprinnelige Scientologi-korset og -kravenålene; båndopptakerutstyret som ble brukt til å bevare de rundt 600 foredragene som han holdt fra våren 1952 til våren 1955 og kameraet som han brukte til å gjøre opptak av starten på den eneste nye religionen i det tjuende århundret.

I dag får scientologer som besøker Hubbards Camelback-hjem høre om hans eventyr og utfordringer i forbindelse med oppdagelsen og identifiseringen av menneskeånden og grunnleggelsen av Scientologi-religionen. Det er her scientologer følger L. Ron Hubbards forskningsspor som kulminerte i oppdagelsen av menneskesjelen.