L. Ron Hubbard
Minnesteder

Gjennom størstedelen av sitt livs arbeid som forfatter, menneskevenn og grunnleggeren av Dianetikk og Scientologi, brakte L. Ron Hubbards reiser ham til forskjellige steder overalt på kloden.

Når man følger sporet hans fra by til by, kontinent til kontinent, finnes det visse betydningsfulle landemerker – steder der han gjorde banebrytende oppdagelser – som har blitt restaurert fullstendig for å være slik de var da Hubbard bodde og arbeidet der.

Camelback House – Phoenix, Arizona

Etter å ha isolert og identifisert menneskeånden i 1952, grunnla L. Ron Hubbard religionen Scientologi. Den første formelle organisasjonen var Hubbard-assosiasjonen av scientologer i Phoenix, Arizona.

 

les mer


 

Den opprinnelige Founding Church of Scientology – Washington, D.C. 

På bare fem år hadde Scientologi vokst fra bare én stiftelse til en internasjonal organisasjon. Med det livsviktige behovet for verdensomspennende kommunikasjonslinjer for å koordinere kirker og grupper på fem kontinenter, flyttet L. Ron Hubbard Scientologis sentrale aktiviteter fra Phoenix til Washington, D.C.

 

les mer


 

Fitzroy House – London, England 

På slutten av 1956 ble Fitzroy Street 35/37 kjøpt av Hubbard-assosiasjonen av scientologer internasjonalt og tjente som L. Ron Hubbards London-kontor og hovedkvarteret for datidens Scientologi-organisasjoner.


les mer


 

Linksfield Ridge House – Johannesburg, Sør-Afrika 

På slutten av 1960 reiste L. Ron Hubbard fra sitt hjem på Saint Hill Manor for å oppholde seg i Johannesburg i Sør-Afrika for en lengre periode. Blant de viktige hendelsene fra oppholdet hans i Sør-Afrika: Han skrev en «én mann, én stemme»-grunnlov for et Sør-Afrika som ble holdt nede av apartheid.

 

les mer