L. RON HUBBARDs
LANDEMERKESTEDER

Gjennom størstedelen av sitt livs arbeid som forfatter, menneskevenn og Grunnleggeren av Dianetics og Scientology, brakte L. Ron Hubbards reiser ham til forskjellige steder overalt på kloden.

Når man følger sporet hans fra by til by, kontinent til kontinent, finnes det visse betydningsfulle landemerker – steder der han gjorde banebrytende oppdagelser – som har blitt restaurert fullstendig for å være slik de var da mr. Hubbard bodde og arbeidet der.

SAINT HILL MANOR – EAST GRINSTEAD, SUSSEX, ENGLAND 

Mens den er internasjonalt berømt som hjemmet til L. Ron Hubbard, Grunnleggeren av Dianetics og Scientology, er Saint Hill Manor også blant de mest historisk betydningsfulle godsene i Sussex. Den første opptegnelsen om Saint Hill er fra 1567, da Stephen Bord av Cuckfield etterlot i sitt testamente et landsted og 50 måls beite forpaktet fra «Thomas Nicholas av hans Manor of Saynt Hill».

LINKSFIELD RIDGE HOUSE – JOHANNESBURG, SØR-AFRIKA 

På slutten av 1960 reiste L. Ron Hubbard fra sitt hjem på Saint Hill Manor for å oppholde seg i Johannesburg i Sør-Afrika for en lengre periode. Blant de viktige hendelsene fra oppholdet hans i Sør-Afrika: Han skrev en «én mann, én stemme»-grunnlov for et Sør-Afrika som ble holdt nede av apartheid.

FITZROY HOUSE – LONDON, ENGLAND 

På slutten av 1956 ble Fitzroy Street 35/37 kjøpt av Hubbard-assosiasjonen av Scientologister internasjonalt og tjente som L. Ron Hubbards London-kontor og hovedkvarteret for datidens Scientology organisasjoner.

DEN OPPRINNELIGE FOUNDING CHURCH OF SCIENTOLOGY – WASHINGTON, D.C. 

På bare fem år hadde Scientology vokst fra bare en stiftelse til en internasjonal organisasjon. Med det livsviktige behovet for verdensomspennende kommunikasjonslinjer for å koordinere kirker og grupper på fem kontinenter, flyttet L. Ron Hubbard Scientologys sentrale aktiviteter fra Phoenix til Washington, D.C.

CAMELBACK HOUSE, PHOENIX, ARIZONA

Etter å ha isolert og identifisert menneskeånden i 1952, grunnla L. Ron Hubbard religionen Scientology. Den første formelle organisasjonen var Hubbard-assosiasjonen av Scientologister i Phoenix, Arizona.

L. RON HUBBARDS HUS – BAYHEAD, NEW JERSEY

L. Ron Hubbards landemerkested og fødestedet til Dianetics: Slik var det vinteren 1950, og slik er det i dag.