L. Ron Hubbard
Priser og anerkjennelser

At L. Ron Hubbard er anerkjent som forfatter, filosof og menneskevenn, fremgår av de mange tusen prisene og proklamasjonene han har fått.

Hvert år anerkjenner hundrevis av statsledere, organisasjoner og grupper fra hele verden – som til sammen representerer millioner av mennesker – effektiviteten og gjennomslagskraften til mr. Hubbards oppdagelser – fra hans løsninger på manglende lese- og skriveferdigheter til svarene hans på stoffmisbruk og kriminalitet.

Fordi han er en av de mest leste og anerkjente forfattere noensinne, har vi også prisene for alt han har oppnådd innen kunst.

Her blir bare et lite utvalg presentert av anerkjennelsene og prisene for hans livsverk som menneskevenn, forfatter og Grunnleggeren av Dianetics og Scientology.

PRISER FOR L. RON HUBBARDS HUMANITÆRE ARBEID

Mr. Hubbards teknologi for rehabilitering av stoffmisbrukere og avgiftning, resosialisering av kriminelle, læring, lese- og skriveferdigheter, samt hans veiviser til et bedre liv, basert på sunn fornuft – Veien til Lykke – har berørt nesten en milliard menneskers liv i rundt 200 land.

Bare ett enkelt eksempel blant mange er Leeuwkop-fengselet – et strengt bevoktet fengsel utenfor Johannesburg i Sør-Afrika ...

PRISER TIL L. RON HUBBARD SOM GRUNNLEGGEREN AV DIANETICS OG SCIENTOLOGY

Alt i alt omfatter L. Ron Hubbards verker om Dianetics og Scientology den største sammenhengende redegjørelsen om menneskesinnet og -ånden – over 10 000 skrifter og 3000 innspilte foredrag. I dem finnes svarene på livets største mysterier: tilværelsens gåte, dødens mysterium, virkeliggjøringen av stadier som ikke engang er beskrevet i tidligere litteratur...

PRISER FOR L. RON HUBBARDS LITTERÆRE VERKER OG ARV

Utover sitt arbeid som Grunnleggeren av Dianetics og Scientology, fortsetter L. Ron Hubbard å være en av verdens mest leste forfattere av populærlitteratur. Han har et internasjonalt salg på rundt femti millioner bøker og et samlet arbeid som strekker seg over femti år.

Derfor, og som et bevis på omfanget av hans litterære verker og arv, har vi hans tre verdensrekorder i Guinness rekordbok ...