Flere av de mange tusen utmerkelsene og proklamasjonene L. Ron Hubbard har fått som en anerkjennelse av sine bidrag som forfatter, menneskevenn og Grunnleggeren av Dianetics og Scientology.

Grunnlegger
PRISER OG ANERKJENNELSER

Alt i alt omfatter L. Ron Hubbards verker om Dianetics og Scientology den største sammenhengende redegjørelsen om menneskesinnet og -ånden – over 10 000 skrifter og 3000 innspilte foredrag. I dem finnes svarene på livets største mysterier: tilværelsens gåte, dødens mysterium, virkeliggjøringen av stadier som ikke engang er beskrevet i tidligere litteratur. Fra disse verkene kommer også Scientology teknologien om å oppdra barn, redde familier, utdanne, organisere og hjelpe i perioder med sykdom og lidelse.

L. Ron Hubbard Day – guvernørens kontor, øya Guam

Tildelt L. Ron Hubbard for å ha studert «mer enn tjue kulturer. Dette omfattet [Guams egen] chamorro-kultur for å nå frem til tilværelsens dynamiske prinsipp: ’overlev’. Gjennom mange års forskning og forfatterskap har han hjulpet millioner av mennesker med å finne glede i seg selv og ved å hjelpe andre».

Med hensyn til innvirkningen disse løsningene og teknologiene har på dagliglivet til enkeltpersoner, familier og lokalsamfunn i hele verden, har vi den treffende proklamasjonen til L. Ron Hubbard fra guvernøren på øya Guam. At noe av L. Ron Hubbards tidligste forskning på menneskesinnets natur fant sted på Guam, er ikke glemt, for som daværende guvernør Michael W. Cruz sier: «L. Ron Hubbard studerte mer enn tjue kulturer. Dette omfattet [Guams egen] chamorro-kultur for å nå frem til tilværelsens dynamiske prinsipp: ’overlev’. Gjennom mange års forskning og forfatterskap har han hjulpet millioner av mennesker med å finne glede i seg selv og ved å hjelpe andre.»

Og mens L. Ron Hubbards tiår med arbeid innenfor utviklingen og kodifiseringen av Dianetics og Scientology omfatter tusenvis av skrifter og foredrag, oppnår hans første store verk om emnet – Dianetics: Den moderne vitenskap om mental sunnhet – fortsatt utmerkelser flere tiår etter den opprinnelige utgivelsen.

Century Award – tidsskriftet Publishers Weekly

Tildelt L. Ron Hubbard, «forfatter av den best selgende selvhjelpsboken noensinne», og «til minne om at Dianetics: Den moderne vitenskap om mental sunnhet befant seg på Publishers Weeklys bestselgerliste i 100 uker.»

Et bevis på dens popularitet er Publishers Weekly Century Award, gitt til L. Ron Hubbard som: «Forfatter av den bestselgende selvhjelpsboken noensinne. Til minne om at Dianetics: Den moderne vitenskap om mental sunnhet befant seg på Publishers Weeklys bestselgerliste i 100 uker.»

Venus de Oro – Den nasjonale kunstfestivalen, Caracas, Venezuela

Gitt til mr. Hubbard for «hans teknologi til forbedring av den enkelte og de kreative evnene hos mennesker».

Når vi ser på den innflytelsen hans filosofiske arbeid har hatt innenfor kunsten, er det bare passende at en nasjonal kunstfestival i Caracas, Venezuela gav L. Ron Hubbard den prestisjefylte Venus de Oro for «hans teknologi til forbedring av den enkelte og de kreative evnene hos mennesker».

Mr. Hubbards skrifter og filosofi når også dypt inn i et annet knutepunkt i Latin-Amerika, med Mexicos nasjonale journalistforenings tildeling av Sol de Oro-prisen til L. Ron Hubbard «som en anerkjennelse av talent og kunstnerisk verdi» og proklameringen av Dianetics som «fremtidens mentale vitenskap».

Men når vi snakker om den internasjonale rekkevidden av mr. Hubbards arbeid, er det også alt han har gjort for å bringe virkelige svar til kulturer i hele Europa og Sentral-Asia.

Æresstatue – Nasjonalbiblioteket i republikken Kirgisistan

Overrakt som en anerkjennelse av L. Ron Hubbards arbeid som filosof og forfatter, så vel som hans teknologi som nå brukes på en vellykket måte av landets kunstnere og innbyggere til å forbedre sin kultur.

Spesielt har oppløsningen av Sovjet-blokken betydd utbredelsen av L. Ron Hubbards verker fra St. Petersburg til foten av Himalaya. Inkludert i de samfunnene som nå får utbytte av Dianetics og Scientology, er republikken Kirgisistan der Nasjonalbiblioteket presenterte L. Ron Hubbard med en statue som en anerkjennelse av hans prestasjoner som filosof og forfatter, så vel som hans teknologi som nå brukes på en vellykket måte av landets kunstnere og innbyggere til å forbedre deres kultur. Hviterusslands ambassade har også gitt en offisiell utmerkelse til L. Ron Hubbard, som en anerkjennelse av hans åndelige arv og liv som «et enestående eksempel på menneskelighet og intellektuell perfeksjon».

Æresstatue – provinsen Brescia, Italia

Tildelt mr. Hubbard som en anerkjennelse av hans arbeid og oppdagelser som filosof.

Mens det nå finnes Dianetics og Scientology organisasjoner i hele Italia, har provinsen Brescia på samme måte anerkjent mr. Hubbard med en statue for hans arbeid og oppdagelser som filosof.


ET YTTERLIGERE UTVALG AV
PRISER OG ANERKJENNELSER

Selv om bare rekkevidden av utmerkelsene og prisene L. Ron Hubbard har fått for sitt filosofiske arbeid fullstendig overstiger hva som kan presenteres her, er det følgende en forkortet liste over anerkjennelsene, proklamasjonene og prisene han har mottatt som Grunnleggeren av Dianetics og Scientology:

Prajnaparamita Sutra («Diamond Sutra») – Taiwans Justisdepartement: Gitt med dyp respekt for L. Ron Hubbard av en representant for Justisdepartementet.

Buddha-statue i porselen – Shinto-mester pastor Sawada: Med innskriften: «Til L. Ron Hubbard, mannen som grunnla hele Menneskehetens største visdom. Inkarnasjonen av den buddhistiske helgenen, Matteya.»

Japansk zen-buddhistisk skriftrulle – pastor Kanzan Takeda: Anerkjenner L. Ron Hubbard som en stor filosof som hadde ambisjonen om å gjøre Mennesket fritt.

Fredspipe – Blackfoot Piegan-reservatet: Presentert for Dianetics og Studieteknologi som et symbol på stort ansvar.

Free Spirit-prisen – general Hernan Delgados, Caracas, Venezuela: «Som anerkjennelse av L. Ron Hubbards teknologi som har hjulpet Menneskeheten og gitt vårt samfunn en ny sivilisasjon.»

L. Ron Hubbard-parken: Godkjent av byrådet i Elizabeth City. Parken ligger et par kvartal fra Aberdeen Road der den opprinnelige Dianetics forskningsstiftelsen i Elizabeth, New Jersey lå.

 

Dianetics Month
Compton, California
Fairbanks, Alaska
Tucson, Arizona
Chesapeake, Virginia
Niagara Falls, New York
Portsmouth, Virginia
Raleigh, North Carolina
Washington, D.C.
Elizabeth, New Jersey
Harlingen, Texas
Los Angeles, California
New York, New York
Biloxi, Mississippi
Houston, Texas
Henderson, Nevada
Toledo, Ohio
Hartford, Connecticut
New Orleans, Louisiana
Las Vegas, Nevada
Little Rock, Arkansas
Mobile, Alabama
Savannah, Georgia
Baton Rouge, Louisiana
Colorado Springs, Colorado
Huron, South Dakota
East Grand Rapids, Michigan
Kansas City, Missouri
Syracuse, New York
Cranston, Rhode Island
Columbus, Ohio
Boston, Massachusetts
Erie, Pennsylvania
Covington, Kentucky
St. Louis, Missouri
San Jose, California
Helena, Montana
Montgomery, Alabama
El Paso, Texas
Atlanta, Georgia
Nashville, Tennessee
Topeka, Kansas

Dianetics Day
Delstaten Alabama
Delstaten South Carolina
Guam
Laredo, Texas
New Orleans, Louisiana
Providence, Rhode Island
Fresno, California
Warren, Ohio
Indianapolis, Indiana
Louisville, Kentucky
Newport News, Virginia
Wilkes-Barre, Pennsylvania
Reno, Nevada
Plainfield, New Jersey
Ontario, California
Opa-Locka, Florida