Author Services, Inc.

Den som møter allmennhetens etterspørsel etter L. Ron Hubbards kunstneriske arbeider, er hans litterære og kreative representant, Author Services, Inc. Som en paraplyorganisasjon overvåker Author Services distribusjonen av alle mr. Hubbards kreative arbeider. I egenskap av dette og som en svært betydningsfull hendelse, startet organisasjonen i 1986 en gjenutgivelsesplan for all tidlig skjønnlitteratur av L. Ron Hubbard, og alle gjenværende uutgitte fortellinger. Fear og Final Blackout var blant de første verkene som ble gjenopptrykt, og de gikk rett inn på bestselgerlistene som en slående erklæring om populariteten fra for femti år siden. Det samme gjorde Buckskin Brigades og To the Stars.

Men det som utgjør størstedelen av L. Ron Hubbards litterære arv, og som var katalysatoren for en pulp fiction-renessanse, er Stories from the Golden Age. Med originale illustrasjoner og mer enn 80 bind, her er 150 klassiske fortellinger som helt klart skinner av pulp-magi. Som en følge av dette ser vi en gjenfødsel av pulp fiction med en internasjonal skare av fans som nå omfatter ivrige lesere over hele Afrika, Asia og Arabia. Noe som også følger fra dette er en verdensanskuelse og et retrospektivt perspektiv på en forfatter som Publishers Weekly beskrev som «en av århundrets største litterære skikkelser». Og for bare å sette prikken over i-en med et passende ettertrykk, kan det nevnes at L. Ron Hubbard med Stories from the Golden Age har vunnet tre Guinness verdensrekorder som den mest utgitte forfatteren, den mest oversatte forfatteren og forfatteren med flest lydbøker.

L. Ron Hubbard-biblioteket hos Author Services, Inc., med hyller som inneholder mer enn 200 titler av LRH, samt oversatte utgaver fra nesten hundre land

Writers of the Future-salen presenterer en rekke romaner, kortromaner og historiesamlinger fra konkurransevinnere som har gått videre til profesjonelle forfatterkarrierer

Levende opplesninger som vekker til live radiohørespillene fra 1930-årene i Author Services’ Golden Age Theater i Hollywood i California.

Og det er svært mye mer. Under Author Services’ forvaltning følger en samling av L. Ron Hubbards lydbøker som også har gjort seg fortjent til en enestående plassering i historien om det tjueførste århundrets forlagsvirksomhet. For her var de første lydbokpresentasjonene med et fullstendig «lydlandskap» som omgir lytterne med et totalt litterært miljø – noe som omfatter vind som uler, smellende pisker, pistolskudd og rop om hevn, alt etter som. Her var også de første lydbøkene med en lang rekke skuespillere i ensembleopplesninger som gir et bilde av samspillet i en levende opplesning, og slik virkelig gjenskaper presentasjonene fra Radioens gullalder i 1930-årene. Når man videre tar med hele biblioteket av L. Ron Hubbards lydbøker – som omfatter både Battlefield Earth og Mission Earth – så ser man på en produksjon som overstiger alle rekorder i bransjen. Det er helt sikkert at bare Mission Earth alene er den lengste lydboken som noensinne har blitt spilt inn. Og sammen med alle de 216 lydboktitlene, kommer sluttsummen opp i enestående 463 timer med glimrende, fullstendige lydbokfremføringer av ensembler.

Noe som også skaper fullstendig litterære omgivelser, er Author Services’ teateropplesninger av L. Ron Hubbards fortellinger. Ofte med samme rollebesetning som i lydbøkene, har de levende opplesningene fått en internasjonal tilhengerskare fra så forskjellige steder som Malaysia, Australia og København. Poenget er at hva som en gang ble beskrevet som «den store amerikanske pulp-bevegelsen» ikke lenger er et rent amerikansk fenomen. Derfor finnes L. Ron Hubbards fortellinger på så forskjellige språk som kinesisk (mandarin), malaysisk, thailandsk og hollandsk. Følgelig er dette en samling av pulp-litteratur som nok en gang er ensbetydende med populærlitteratur. Og derfor er dette en forfatter som virkelig viste oss hva kreativ skriving til sjuende og sist handler om.