«... grunnen til at livet er livet og folk er sammen og gresset gror og trærne gror og tilsynelatende at regnet faller og alt annet, er fordi det hjelper noen.»
– L. Ron Hubbard, i en tale til Scientologister i London
«... grunnen til at livet er livet og folk er sammen og gresset gror og trærne gror og tilsynelatende at regnet faller og alt annet, er fordi det hjelper noen.»
– L. Ron Hubbard, i en tale til Scientologister i London

Fitzroy House
London, England

Fitzroy House, der George Bernard Shaw en gang bodde, ble i 1956 L. Ron Hubbards operasjonsbase og hjemmet til London-kontoret til Hubbard-assosiasjonen av Scientologister internasjonalt.

Nabolaget Fitzrovia, som omgir Londons Fitzroy Square, stammer fra det attende århundret og er berømt som et tilholdssted for mange av Englands mest celebre litterære berømtheter. Fra H.G. Wells og George Orwell til Charles Dickens og Virginia Woolf – Fitzrovia har så og si kunnet fremvise en Hvem er Hvem i britisk litteratur. Den irske skuespillforfatteren George Bernard Shaw bodde i første etasje i Fitzroy Street 37 fra 1881–82, en legendarisk adresse i Scientologys historie.

På slutten av 1956 ble Fitzroy Street 35/37 kjøpt av Hubbard-assosiasjonen av Scientologister internasjonalt og tjente som L. Ron Hubbards London-kontor og hovedkvarteret for datidens Scientology organisasjoner. Bygningen på fem etasjer omfattet et Hubbard Kommunikasjonskontor for Samveldet, så vel som Scientology kursrom og administrative lokaler for Londons og Storbritannias Kirker.

Det opprinnelige Hubbard Kommunikasjonskontoret, som lå i første etasje, ble bygd for å fremme Scientology religionen mens det holdt Scientology dataene og informasjonen «ren og klar». Det var fra dette kontoret L. Ron Hubbards verdensomspennende kommunikasjoner til den raskt voksende religionen ble sendt og mottatt, og der hans Scientology artikler og bulletenger ble utgitt.

De fullt oppussede og restaurerte rommene i Fitzroy House viser utstillinger som følger Scientologys vekst i hele Storbritannia, og de milepælene L. Ron Hubbard oppnådde i årene han oppholdt seg i London.

Severdigheten blir besøkt av Scientologister for å lære mer om disse milepælene i LRHs forskning. Den tjener også som møtested for lokale og nasjonale representanter – for å introdusere dem for Scientology religionen og L. Ron Hubbards nyvinninger og oppdagelser innenfor områdene rehabilitering av stoffmisbrukere, resosialisering av kriminelle og utdannelse.