L. Ron Hubbards bøker

L. RON HUBBARD-SERIEN

Vi presenterer L. Ron Hubbard-serien – Det fullstendige biografiske leksikon: et monumentalt og særdeles personifisert sett på 16 bind som skildrer det eksepsjonelle livet og det enorme omfanget av reisene til L. Ron Hubbard.

Denne fascinerende presentasjonen gir en detaljert beskrivelse av hans forskning, oppdagelser, reiser, brev, essay, musikk, poesi, fotografi, artikler, tallrike personlige dokumenter og eksklusive manuskripter som aldri tidligere har vært publisert – alt i en praktfull samling.

BØKER OG FOREDRAG I DIANETICS OG SCIENTOLOGY

Ingen uttalelse er mer typisk for L. Ron Hubbard enn hans enkle erklæring: «Jeg liker å hjelpe andre og anser det som min største glede i livet å se en person befri seg fra skyggene som formørker hans dager.»

Som et bevis på dette inneholder materialene i Dianetics og Scientology den største informasjonsmengden som noensinne har blitt samlet om sinnet, ånden og livet. Den har omhyggelig blitt forbedret og systematisert av L. Ron Hubbard gjennom fem tiår med forskning, undersøkelse og utvikling.

L. RON HUBBARDS SKJØNNLITTERÆRE BØKER

Med 19 bøker på New York Times bestselgerlister og mer enn 250 millioner eksemplarer av arbeidene hans i omløp, er L. Ron Hubbard blant de mest anerkjente og leste forfatterne i vår tid. Han var også blant de mest produktive og populære forfatterne under hele pulplitteraturens gullalder. Mellom 1934 og 1940 dukket omkring 140 historier av L. Ron Hubbard opp i de legendariske pulp fiction-bladene – ofte så mange som tre titler i hver utgave og skrevet under omtrent femten pseudonymer.