L. Ron Hubbard: Et portrett er det altomfattende overblikket over det nye monumentale 16-binds biografiske leksikon om Scientologys Grunnlegger – L. Ron Hubbard-serien. Et portrett, nå i sin helhet online, inneholder hundrevis av sjeldne bilder, personlige eiendeler og avgjørende biografiske detaljer. Det presenterer de mange veiene mr. Hubbard reiste – som forfatter, eventyrer, oppdagelsesreisende, filosof og grunnlegger av den eneste større religionen oppstått i moderne tid.

Nytt biografisk bind om Scientologys Grunnlegger L. Ron Hubbard nå presentert i sin helhet online

20. mars 2012

Church of Scientology International kunngjorde i dag online-utgaven av den nye biografisk oversikten over livet og arven til Scientologys grunnlegger, L. Ron Hubbard: Et portrett Arbeidet er et altomfattende overblikk over L. Ron Hubbard-serien, det monumentale 16-binds innbundne biografiske leksikon utgitt den 13. mars, for den årelange feiringen av mr. Hubbards Hundreårsjubileum. L. Ron Hubbard: Et portrett presenteres i sin helhet på lronhubbard.no.

Online-utgaven av dette fullstendige biografiske arbeidet gir en interaktiv kronologisk oversikt over milepælene i mr. Hubbards liv som aldri tidligere har vært tilgjengelig. Med hundrevis av sjeldne bilder, personlige eiendeler og avgjørende biografiske detaljer, presenterer Et portrett de mange veiene mr. Hubbard reiste – som forfatter, eventyrer, oppdagelsesreisende, filosof og grunnlegger av den eneste større religionen oppstått i moderne tid.

Kronologien beskriver mr. Hubbards livslange reise for å løse sentrale spørsmål om menneskets eksistens, først i det røffe vestlige Amerika, hvor den seks år gamle L. Ron Hubbard ble venn med en omreisende svartfotmedisinmann som deretter hedret ham med den svært sjeldne statusen blodsbror. Online-besøkende får dessuten detaljer om hvert grunnleggende gjennombrudd langs mr. Hubbards oppdagelsesspor gjennom Dianetics og Scientology: fra det overraskende øyeblikket da tidlig Dianetics viste seg å være den eneste avgjørende faktoren i å redde livene til pasienter som ellers hadde vært uhelbredelige på et marinesykehus i det nordlige California, til utgivelsen av Dianetics: Den moderne vitenskap om mental sunnhet og dens rivende oppstigning til New York Times’ bestselgerliste. Det inneholder også en detaljert redegjørelse om utviklingen av teknikker som demonstrerte at menneskeånden faktisk er uavhengig og kunne atskilles fra kroppen, og dermed banet veien til tilblivelsen av Scientology religionen.

L. Ron Hubbard: Et portrett presenterer også mr. Hubbards skjellsettende prestasjoner som menneskevenn: med en studieteknologi som nå brukes av ca. 30 millioner elever og lærere verden over; med et svar på stoffavhengighet som oppnår enestående suksess gjennom et internasjonalt nettverk av sentre for rehabilitering; med en moralkodeks for det 21. århundret nå tatt i bruk av bortimot 100 millioner over hele verden; og en samling av organisatorisk teknologi hvorved grupper og enkeltpersoner kan blomstre og lykkes og slik oppnå sine drømmer.

Den biografiske ressursen online gir også den definitive introduksjonen til mr. Hubbards legendariske og mangesidige kunstneriske karriere – som en av verdens mest produktive og innflytelsesrike forfattere med mer enn 60 bestselgende verker, som komponist, utøver og arrangør, som prisbelønt fotograf, og som en filmskaper hvis kodifisering av kunsten tilrettela for produksjonen av flere tusen prisbelønte informasjonsannonser, opplysningsfilmer og dokumentarer.

_________________

Scientology religionen ble grunnlagt av forfatter og filosof L. Ron Hubbard. Den første Scientology Kirken ble grunnlagt i USA i 1954, og religionen har i dag ekspandert til mer enn 10 000 kirker, misjoner og tilknyttede grupper, med millioner av medlemmer i 167 land.